Productiviteitsverbetering in retail

Cymbra helpt winkels om productiviteit te verbeteren. We realiseren dat door het introduceren van slimme technologie die de medewerkers helpt om de juiste dingen te doen, op het juiste moment.

Increase Productivity

De goede dingen doen op het goede moment.

Real-time Insight

Met Cymbra heeft de winkelmanager altijd realtime inzicht in de dagelijkse gang van zaken.

Improve Customer Experience

Houd tijd over om de klant meer en betere service te kunnen verlenen. Breng de winkel naar een hoger niveau.

 Een platform voor werken in de winkel

Een platform voor werken in de winkel

Cymbra is veel meer dan een taken tool, het is een platform dat werken in de winkel leuker en gemakkelijker maakt voor zowel medewerkers, leiding als management.

Taken altijd bij de hand
Met de Cymbra app hebben uw medewerkers altijd overzicht. Wat is er al gedaan? Wat moet er nog worden gedaan vandaag?Met de Cymbra app blijft het overzichtelijk voor zowel medewerkers als management en leiding.

Nooit meer iets vergeten
Is een taak nog niet afgemeld en de deadline dreigt te worden overschreden, dan ontvangen de medewerkers automatisch een bericht. Op deze manier kan er niets worden vergeten.

Realtime dashboard
Leiding en management hebben altijd realtime inzicht in de stand van zaken. Via een slim dashboard worden de prestaties per week of per dag overzichtelijk weergegeven. Een handige manier om vinger aan de pols te houden en de performance van teams te verbeteren.

Communicatie rondom het werk
Ook voor communicatie rondom het werk is Cymbra de oplossing. Medewerkers kunnen eenvoudig met elkaar communiceren via de app. Geen losse blaadjes en memo's meer nodig.

Over Cymbra

Cymbra is in 2016 opgericht als een spin-off van een project bij een grote nederlandse food retailer. De ondernemers ontdekten dat er veel behoefte is om de productiviteit in de winkel te verbeteren. Een fysieke winkel heeft een belangrijke asset die online retailers veel minder goed kunnen gebruiken: het personeel. Tegelijk is personeel ook een van de grootste kostenposten voor de retailer. Door personeel zo efficient mogelijk in te zetten kan productiviteit en daarmee winstgevendheid van de winkel worden verbeterd. Wij doen er alles aan om ondernemers te helpen het iedere dag beter te doen.
Freerk Kalsbeek
Freerk Kalsbeek
Founder & CEO
Ronald Elfferich
Ronald Elfferich
Founder & COO

Wat onze klanten zeggen

More about us?

Blog